close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Artist

Dårlig vane

Gruppe

Dårlig Vane er en rap-trio fra Bergen som det siste året har gjort seg bemerket med blant annet P3-prisen Årets Urørt 2017. Før det ble de trukket frem av BT som en av de som imponerte mest under bransjefestivalen Vill Vill Vest i 2016, og fikk 6 av 6 hjerter i anmeldelsen. Siden da har de gitt ut flere låter, sluppet musikkvideoer og spilt på flere festivaler.

I 2017 spilte Dårlig Vane på blant annet Slottsfjell og Øyanatt. I tillegg var de på flere mindre festivaler i Norge, blant annet X2-festivalen i Volda og Festspillene i Nord-Norge. De spilte også under Sykkel-VM i Bergen, og varmet opp for The Weeknd når han gjestet Koengen sommeren 2017. Februar 2018 hadde de sin første headliner-konsert på USF Verftet i Bergen, som gikk over all forventning, og blant annet fikk 5 av 6 hjerter av BT.

Dårlig Vane slapp sin første EP, «71», i 2016. Den inneholder blant annet megahiten «Gikk I Bakken», som har nærmere 7 millioner plays på Spotify. Siden da har både Martin Hazy (Martin Steen-Hansen) og Kikkan (Lars-Kristian Holme) gitt ut egen musikk, men det er absolutt ingen splitt i Dårlig Vane. Guttene er godt i gang med en oppfølger til den moderne klassikeren «71», men hvorfor vente med å slippe musikk når man har så mange fete låter liggende? Her får fansen servert tre låter i form av mini EP-en «Mens Du Venter På Maten», som de kan kose seg med i sommer når de venter på den kommende EP-en «Matpakken».