close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Artist

Snow boyz

Rap Duo

Brødrene Rafael og Paulo Domingos alias BabyMarley og $k!p dannet rap-duoen Snow Boyz I 2009, inspirert av den feststemteLos Angeles-gruppen New Boyz, som populariserte Los Angeles-danseformenjerkin´. Forkjærligheten for smil og pop-flørt i hiphop gjorde at de rasktskilte seg ut i et mer dystert norsk hiphopmiljø, og med årene har de etablertseg på den norske musikkscenen et sted midt imellom afropop og trap.

Rafaelog Paulo ble født i borgerkrigsherjede Luanda, Angola i henholdsvis 1991 og1994. Foreldrene forlot hjemlandet i 2000, og brødrene kom til Norge i 2006etter flere år i Nederland. Da de kom til Norge beholdt de NewBoyz-inspirasjonen og kledde seg i skinny jeans, Vans-sko og fargerikeklær.  

 

Delekte med hip hop på engelsk, men ble stadig mer inspirert av norsk musikk somKarpe Diem sin “Show”, Ravi med “Dødsøt” og OnklP sin “Noia” via TV-kanalen TheVoice. Samtidig var 50 Cent den store helten. 

 

Etternoen år slo de om fra engelsk til snøvlete, egenartet norsk med en overdrevenaksent og utenlandske låneord. De etablerte seg som to selvsikrenorskafrikanere klare for å erobre den norske hip hop-scenen. Sommeren 2016 slode for alvor gjennom med singelen “42”,  som senere ble utgitt i enendelig rekke remixer - den mest kjente med Chirag (Karpe Diem) og Arif. Låtenble en kult-hit, og ble av Dagbladet omtalt som “...det største fenomenet inorsk hip hop det siste året”.  Siden har vi blant annet blitt servertsingler som “Tarzan og Jane” og forrykende liveshow med mengder av energi påblant annet Roskilde, Slottsfjell og Havna 0150. I 2017 hadde de hele tre låterlistet på NRK P3 samtidig. 

 

I2016 signerte Snow Boyz til plateselskapet YGMG, og inngikk videre samarbeidmed Def Jam Norway i 2018.

Duoener også under management selskapet Knirckefritt.