close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Artist

TRXD

Artist

TRXD er historien om to talenter som møtes og hvor helheten blir mer enn summen av delene. Enkel matte hvor Truls x David = hitmakerne TRXD. Et tilfeldig møte via felles venner ble starten på et produktivt partnerskap og det som beskrives som kommende stjerner på EDM-himmelen, blant annet av Spotify som har valgt dem ut som en av sine Spotlight Artists i 2016.

TRXD er Truls og David. Sørlendingen Truls har spilt, sunget, skrevet låter og produsert siden han var guttunge, men det har bare vært en hobby ved siden av skole og studier. Oslogutten David oppdaget først at han hadde talent som musiker og produsent i voksen alder, men satset så alt på å lære så mye som mulig så raskt som mulig ved å si opp jobben og fokusere på musikken på fulltid.

 

De startet samarbeidet med å gjøre noen uoffisielle remixer, blant annet av Adeles ”Hello”, som ble omtalt av Billboard magasin som en «must hear» og har godt over 3 milioner avspillinger på Soundcloud. Første forsøk på å lage egen musikk ledet til platekontrakt.

 

I april 2016 debuterte TRXD med singelen ”Wherever You Og” feat Hilde, og etter bare tre måneder er den streamet over 7 millioner ganger, og duoen har mottatt sine første platinatroféer. Og det er ikke bare i studio og på streamingtjenester det går fort unna, første gang de spilte live var det for 300 personer, andre gang 12.000 i forbindelse med VGlista-turnéen. Resten av sommeren har de spredd danseglede på en rekke festivaler, fadderuker og klubbgigs!

Og glede skal de fortsette å spre fremover, nå er siste singelen ”Our City” ute, og har allerede streamet flere millioner ganger etter bare et par uker ute, i tillegg til å være listet på de store radiokanalene her hjemme!